[Nyomtatás]       [Mutasd a térképen!]

Ref. szám: B5824Kapcsolattartó neve:
dr. Németh Norbert

Kapcsolattartó telefonszáma:
+36303392333

kiadó lakás: Pécs, Várady Antal utca Pécs történelmi belvárosának a szívében, a Várady Antal utcában, szigetelt, 2018.-ban átadott, új építésű, modern, liftes társasház II. emeletén, összesen 59 m2 alapterületű, hatalmas konyha-étkező-nappali + egy külön nyíló hálószobás, pécsi viszonylatban is egyedülállóan szép és modern, teljes mértékben minimál stílusban berendezett, klímával felszerelt, exclusive kialakítású és állapotú, egyedi mérővel szerelt távfűtéses, rendkívül alacsony rezsivel bíró, ízléses és elegáns luxuslakás teljes berendezéssel együtt - maximum egy nemdohányzó fő, vagy egy pár részére - azonnali költözéssel kiadó.

A lakásban előtér, kézmosóval szerelt WC, külön lakórészben kényelmes, épített zuhannyal szerelt fürdő, hálószoba, ezen felül valamennyi konyhatechnikai eszközzel felszerelt konyha, étkező, és tágas nappali is található.

A lakás rendkívül egyedi belső elrendezése, a helyiségek kialakítása, a burkolatok, a beépített anyagok minősége egyrészről mind-mind neves pécsi tervezőiroda munkáját dicséri, másrészről a kényelmes, elegáns, és egy lakóingatlannak funkcionalitásában a XXI. század igényihez igazodó - luxus igényeit is kielégíteni hivatott - lakhatást biztosít a bérlő részére.

Az ingatlanban állatot nem lehet tartani. Igény esetén a lakáshoz a teremgarázs szinten további fedett gépkocsi beálló is bérelhető.Albérlet ár 170.000 Ft/hó
Kaució 340.000 Ft
Rezsi tél 25.000 Ft
Rezsi nyár 15.000 Ft
Közösköltség 10.000 Ft
Költözhetőség 2018-04-09
Épülettípus tégla
Elhelyezkedés belváros
Állapot új építésű
Emelet 2
Nézet utca
Szobák 2
Fűtés távfűtés
Berendezés bútorozott
Méret 59 m2
Pécs történelmi belvárosának a szívében, a Várady Antal utcában, szigetelt, 2018.-ban átadott, új építésű, modern, liftes társasház II. emeletén, összesen 59 m2 alapterületű, hatalmas konyha-étkező-nappali + egy külön nyíló hálószobás, pécsi viszonylatban is egyedülállóan szép és modern, teljes mértékben minimál stílusban berendezett, klímával felszerelt, exclusive kialakítású és állapotú, egyedi mérővel szerelt távfűtéses, rendkívül alacsony rezsivel bíró, ízléses és elegáns luxuslakás teljes berendezéssel együtt - maximum egy nemdohányzó fő, vagy egy pár részére - azonnali költözéssel kiadó.


teremgarázs
klíma
mosogatógép
liftvissza az albérletekhez