Prémium ingatlanok

A prémium ingatlan kereső oldalunkat azon ügyfeleinknek fejlesztettük ki, aki kizárólag igényes, exkluzív és újszerű lakásokat keresnek! Az alábbi lehetőségeket ajánljuk prémium kategóriában. Kellemes böngészést Kívánunk!Találatok: 4

Kiadó lakás:
PécsI albérlet ref. szám: M7359
Cím: Pécs, Hegyalja utca

Pécs-Mecsekoldalban, a Hegyalja utcában kiadó egy 43 m2 alapterületű, konyha-étkező + kis nappali + 1 külön nyíló szobás, az egész városra néző, gyönyörű és örök panorámával rendelkező téglalakás.

170.000+Rezsi/hó

bővebben
PécsI albérlet ref. szám: E7382
Cím: Pécs, Petőfi Sándor utca

Pécs-Egyetemváros szívében, a Petőfi Sándor utca É-i végében, az Orvosi Kartól nem messze, I. emeleti, összesen 60 m2 alapterületű, kényelmes konyhával, nappalival és hálószobával, ezen felül külön tanulószobával rendelkező (tehát 2,5 szobás!), nagyon szépen felújított és teljes mértékben újonnan berendezett és felszerelt, alacsony rezsivel bíró, erkélyes, klímás, redőnnyel és szúnyoghálóval szerelt műanyag nyílászárós, nagyon elegáns, gázfűtéses téglalakás teljes berendezéssel együtt maximum egy nemdohányzó fő, vagy egy pár részére azonnali költözéssel kiadó.

170.000+Rezsi/hó

bővebben
PécsI albérlet ref. szám: B5883
Cím: Pécs, Széchenyi tér

Pécs történelmi Belvárosának a szívében, a Széchenyi téren összesen 120 m2 alapterületű luxuslakás teljes berendezéssel együtt max. 2 fő, vagy egy pár részére azonnali költözéssel kiadó.
Teremgarázs Klíma

300.000+Rezsi/hó

bővebben
PécsI albérlet ref. szám: B3901
Cím: Pécs, Munkácsy Mihály utca

Pécs belvárosában, a Széchenyi tér mellett, 170 m2-es, III. em.-i, konyha-étkező-nappalival, 3 hálószobás, kettő db fürdőszobával, mosókonyhával és WC-vel, klímás, bútorozott luxus apartman kiadó.
Teremgarázs Klíma

400.000+Rezsi/hó

bővebben