Online szerződés folyamataHa nincs lehetősége Pécsre utazni és személyesen intézni az albérletkeresést és bérlést, megteheti interneten keresztül is. Ehhez adunk itt egy rövid tájékoztatót:

1. Nézze meg a www.studenthousing.hu oldalt, és jelezze, hogy mely lakások érdeklik, majd válassza ki az Ön számára leginkább megfelelőt.

2. Vegye fel kapcsolatot valamelyik kollégánkkal, hogy megbeszéljék a részleteket, a beköltözés, kiköltözés időpontját, a szerződés feltételeit.

3. Ha biztosan eldöntötte, hogy kibérli valamelyik lakást, akkor azt le kell foglalóznia egy havi bérleti díj átutalásával. Amint a pénz megérkezik a számlánkra, töröljük a hirdetést, és értesítjük a tulajdonost. Banki adataink a következők:

Számlatulajdonos: Premier Housing Kft
Bank neve: MBH Bank Nyrt
IBAN: HU54-5080-0111-1121-7389-0000-0000
MKKBHUHB

4. A szerződéshez szükségünk lesz a személyes adataira, kérjük küldje el a kapcsolattartó kollégánknak:

név:
anyja neve:
cím:
születési hely és idő:
útlevélszám:
telefonszám:
e-mail:

5. Ezek után megküldjük a szerződést, amelyet alá kell írni és beszkennelve visszaküldeni nekünk. A foglalóként nekünk kifizetett pénzt átadjuk a tulajdonosnak, ez lesz a kaució első részlete, ezen kívül ki kell fizetni a kaució második részét és az első bérleti díjat a tulajdonosnak. Amint ez az összeg megérkezik a tulajdonos számlájára, az általa aláírt szerződést visszaküldjük Önnek.

6. Ezután felveheti a kapcsolatot a tulajdonossal a beköltözés időpontjával kapcsolatban.

Hívjon minket, örömmel segítünk!