IrodánkrólIngatlan-közvetítő irodánkról!

 
Úgy gondoljuk, hogy csak olyan személyekkel vagy szolgáltatókkal lehet könnyebben és hatékonyabban együttműködni, akit ismerünk. Ezért hadd mutassuk be röviden a vállalatunkat:
 
Cégünk kiadó és eladó ingatlanok (lakások, házak, telkek, luxus ingatlanok) közvetítésével foglalkozik Pécsett. Az irodáink a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, a Pécs, Alkotmány utca 33. szám alatt találhatók. (bővebben a Kapcsolatok menüpontban)

Teljes körű ügyintézéssel, díjmentes szolgáltatással és Pécs legnagyobb kiadó ingatlan-adatbázisával. Várjuk Önt, ha kiadó, vagy eladó ingatlant keres Pécs városában.

Díjmentes? Igen! Ha lakást keres, akkor díjmentesen keresünk önnek megfelelő otthont.

Legnagyobb adatbázis? Igen! Pécs legnagyobb albérlet-adatbázisával rendelkezünk, illetve több ingatlanirodával együttműködve segítünk önnek, így nem kell elmennie máshova, elég, ha csak hozzánk fordul.

Hogy mit is takar a teljes körű szolgáltatás? A lakáskeresés/lakáskiadás teljes folyamatán végigkísérjük Önt, fogjuk a kezét, így nem kell aggódnia, hiszen levesszük a válláról a terhet. Ha elakad vagy kérdése van, szívesen segítünk. A lakásokat személyesen mutatjuk meg, segítünk a bérleti szerződés megírásában is (erre rendelkezésünkre áll angol-magyar bérleti szerződésminta is, illetve minden egyéb dokumentum, amire szüksége lehet), a szerződéskötés után felmerülő problémákra is keresünk megoldást. Ha szüksége van költöztető vállalatra, takarítószemélyzetre, lakberendezőre, karbantartóra stb., szívesen ajánljuk a már régóta együttműködő és megbízható partnereinket. Amennyiben a beköltözés után gondja akadna, csak keressen fel minket és segítünk a fordításban, kompromisszumra jutásban.

Az ingatlanokat minden esetben személyesen mutatjuk meg, ezért arra kérjük, hogy egyeztessen időpontot elérhetőségünk valamelyikén!

Kiadó lakásainkat az alábbi gombon elérhető albérletkereső használatával tekintheti meg. Minden lakásról fotók és pontos információk találhatók.
 
LAKÁST KERESEK. TOVÁBB A KÍNÁLATHOZ!
 
KIADÓ LAKÁSOM VAN. TOVÁBB AZ ELÉRHETŐSÉGEKHEZ!