Prémium ingatlanok

A prémium ingatlan kereső oldalunkat azon ügyfeleinknek fejlesztettük ki, aki kizárólag igényes, exkluzív és újszerű lakásokat keresnek! Az alábbi lehetőségeket ajánljuk prémium kategóriában. Kellemes böngészést Kívánunk!Találatok: 14

Kiadó lakás:
PécsI albérlet ref. szám: E5822
Cím: Pécs, Faludi Ferenc utca

Pécs-Egyetemváros csendes környezetében, a Faludi Ferenc utcában, egy amerikaikonyha-nappalis, 1 hálószobás I. emeleti 50 nm-es igényesen bútorozott újszerű lakás kiadó.

100.000+Rezsi/hó

PécsI albérlet ref. szám: B5770
Cím: Pécs, Váradi Antal utca

Pécs történelmi belvárosának a szívében, a Váradi Antal utcában, szigetelt, 2018.-ban átadott, új építésű, modern, liftes társasház II. emeletén, 33 m2 alapterületű lakás kiadó.
Klíma

110.000+Rezsi/hó

PécsI albérlet ref. szám: B5753
Cím: Pécs, Felsőmalom utca

Belváros szívében kiadó egy 50 nm-es új építésű társasházi lakás. Az ingatlan jól felszerelt, teljesen bútorozott, ahol a rezsiköltségek rendkívül alacsonyak. A lakás két szobás: egy tágas nappali, ami egybenyitott nappali-amerikai konyha és egy kényelmes hálószoba, valamint egy 3 nm-es terasz is.
Klíma

120.000+Rezsi/hó

PécsI albérlet ref. szám: E5858
Cím: Pécs, Alkotmány utca

Pécs-Egyetemváros szívében, több egyetemi kar közelében, az Alkotmány utca nyugati végében, kétemeletes téglaépület I. emeletén, összesen 57 m2 alapterületű (ebből 22 m2 a galéria alapterülete), frissen, fiatalosan, nagyon jó ízléssel felújított és extrán be is rendezett, konyha-étkező-nappalival + egy, a galérián kialakított hálószobával rendelkező, gáz-cirkó fűtéses, klímás, duplakomfortos (az alsó szinten zuhanykabinnal szerelt fürdő-WC, míg a galérián sarokkád került beépítésre) nagyon hangulatos és elegáns lakás teljes berendezéssel együtt, azonnali költözéssel - maximum egy nemdohányzó fő, vagy egy pár részére - kiadó. A bérleményben kisállat tartására nincsen lehetőség.
Klíma

130.000+Rezsi/hó

PécsI albérlet ref. szám: B6182
Cím: Pécs, Apáca utca

Pécs történelmi Belvárosának szívében, a Széchenyi tér közvetlen közelébe, az Apáca utcában, szigetelt társasház földszintjén, összesen 32 m2 alapterületű lakás kiadó.
Klíma

130.000+Rezsi/hó

PécsI albérlet ref. szám: S5519
Cím: Pécs, Lotz K. utca

Pécs-Egyetemvárosban, a Lotz Károly utcában, modern, minimál stílusú, új építésű, modern társasház I. emeleti, összesen 52 m2 alapterületű, kényelmes konyha-étkező-nappali + egy külön nyíló hálószobás, teljesen új, dizájn bútorokkal berendezett, klímával felszerelt, exclusive kialakítású és állapotú, házközponti gázfűtéses, alacsony rezsivel bíró, ízléses és elegáns, saját tárolóval rendelkező luxuslakás teljes berendezéssel együtt - maximum egy nemdohányzó fő, vagy egy pár részére - 2019. augusztus 15.-i költözéssel kiadó. Az ingatlanban állatot nem lehet tartani. A lakáshoz igény egy darab teremgarázs hely is bérelhető.
Teremgarázs Klíma

140.000+Rezsi/hó

PécsI albérlet ref. szám: B6284
Cím: Pécs, József Attila utca

Pécs Belvárosának és Egyetemvárosának a határán, a József Attila utcában, az Orvosi Karhoz közel 2018. augusztusában átadásra került Solidus Lakóparkban, új építésű, szigetelt társasház földszintjén, összesen 47 m2 kényelmes konyha-étkező-nappali + kettő külön nyíló hálószobás alapterületű azonnali költözéssel kiadó.
Klíma

140.000+Rezsi/hó

PécsI albérlet ref. szám: S6400
Cím: Pécs, Szigeti út

Pécs-Egyetemvárosban, a Szigeti úton, az Orvosi Kartól nem messze, modern, minimál stílusú, új építésű, 2019. nyarán átadásra került, kis létszámú társasház I. emeletén, összesen 45 m2 alapterületű lakás kiadó.

140.000+Rezsi/hó

PécsI albérlet ref. szám: E6407
Cím: Pécs, Szigeti út

Pécs-Egyetemvárosban, az Orvosi Kartól nem messze, a Szigeti úton idén nyáron átadásra került, új építésű, modern, szigetelt társasház első emeletén, összesen 38 m² alapterületű lakás kiadó. A lakáshoz tartozik egy udvari gépkocsibeálló.

150.000+Rezsi/hó

PécsI albérlet ref. szám: B5963
Cím: Pécs, Felsőmalom utca

Pécs történelmi belvárosának a szívében, a Felsőmalom utcában szigetelt 2018. nyarán átadott, új építésű lakás kiadó. Az ingatlanban állatot tartani és dohányozni nem lehet. A lakáshoz teremgarázs tartozik.
Teremgarázs Klíma

160.000+Rezsi/hó

PécsI albérlet ref. szám: E5685
Cím: Pécs, Endresz György

Pécsen az Endresz György utcában egy 72 nm-es 4 szobás ( 3 hálószomba +nappali ) lakás kiadó.
Garázs Klíma

165.000+Rezsi/hó

PécsI albérlet ref. szám: S5618
Cím: Pécs, Szigeti út

Pécs-Egyetemváros szívében, az Orvosi Kar mellett, a Szigeti úton elhelyezkedő, kétlakásos családi ház földszintjén, összesen 100 m2 nagyságú, kiváló elrendezésű, frissen és ízlésesen felújított, új, design bútorokkal berendezett cirkó fűtéssel bíró, kényelmes nappalival, kettő darab külön nyíló hálóval, saját kerttel és dupla klímával rendelkező (mindegyik hálószobában egy-egy), hangulatos kialakítású, teljes berendezéssel együtt max. 2 nemdohányzó fő, vagy egy pár részére kiadó. A bérleményben kisállat tartható.
Gépkocsibeálló Klíma

180.000+Rezsi/hó

PécsI albérlet ref. szám: B6183
Cím: Pécs, Apáca utca

Pécs történelmi Belvárosának szívében, a Széchenyi tér közvetlen közelébe, az Apáca utcában, szigetelt társasház I. emeletén, összesen 56 m2 alapterületű lakás azonnali költözéssel kiadó. Az ingatlanban állatot nem lehet tartani.
Klíma

190.000+Rezsi/hó

PécsI albérlet ref. szám: E5425
Cím: Pécs, Lotz Károly utca

Pécsen a Lotz Károly utcában kiadó egy 63 nm-es amerikai konyha+nappalis, + 2 szobás lakás.
Teremgarázs Klíma

200.000+Rezsi/hó