Referenciák


Marie (diák) (0000. 00. 00)

Nagyon boldog és kedves csapat, szívesen segítenek és mindig megkérdezik hogy minden rendben van e a lakással amikor találkozunk!

Ashlee (2009. 07. 03)

"Szeretném megköszönni a segítséget és azt, hogy ennyi energiát fektettetek abba, hogy megtaláljam a megfelelő lakást. Meghallgattátok igényeimet és sziveteken viseltétek őket. Jó volt, hogy bízhattam azokban az emberekben, akik segítettetk tárgyalni leendő bérbeadóimmal.

Számos esetben további ingatlanokat ajénlottatok. Van két macskám, akikkel nem könnyű lakást találni, de ebben is segítettetek. Ezért nagyon hálás vagyok.

Nagyon professzionális a csapat, segítőkészek a telefonon is, és minden esetben személyesen elvittek a kiválasztott lakásokhoz.

Minden barátomnak ajánlani fogom a szolgáltatást, mert itt biztosak lehetnek benne, hogy megtalálják új otthonukat."

Anke Backer (2011. 07. 07)

"Kedves StudentHousing csapat!

Nagyon szeretném megköszönni a teljes csapatnak, hogy segítettek fiamnak lakást találni. Nagyon jó volt megismerni Önöket! Szép és eredményes időt töltöttünk Pécsett! Elko fiam most már nyugodtan megkezdheti tanulmányait! :) "

Katrina Walker (2011. 09. 12)

Azért írok, hogy megköszönjem az elképesztően jó munkát, hogy segítettek nekem lakást találni! A lakás nagyon jó, és csak szeretném megköszönni, hogy ilyen pontosak és jók voltatok a számos lakás mutatásában. Csodálatos lakásom van!

Szia!

 

Katrina

Yin Li (2013. 06. 12)

Nagyon köszönjük a kedves szolgáltatást! Végül találtunk egy fantasztikus lakást!

Még egyszer köszönjük!

Yin Li

PhD hallgató

Franz (2015. 11. 26)

A legjobbakat kívánom Nektek, egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan találhatok egy ilyen szuper lakást. Szívből köszönöm a barátságos és profi munkátokat! 

Marlene (2015. 11. 26)

Nyáron egy jó lakást találni korrekt áron? Azt gondoltam nem lesz lehetséges, amíg meg nem találtalak Titeket. Egy igazán szép lakást találtatok nekem közel az egyetemhez. Nagyon szépen köszönöm! 

Max, Martin és Sabine (2015. 11. 26)

Egyszerűen remek, hogy közvetlenül az egyetem épületében megtalálhatóak vagytok és még németül is kiválóan beszéltek! Sok-sok köszönet a segítségetekért, nagyon jól érezzük magunkat az új albérletünkben!!

Tobias és Anton (2015. 11. 26)

A hatékony munkamódszeretekkel és teljes körű szolgáltatásotokkal rengeteg stressztől kíméltetek meg bennünket és egy remek lakást találtatok nekünk. Nem tudunk elég hálásak lenni! 

Verena (2015. 11. 26)

Köszönöm szépen a sok munkát és segítséget, amivel a tökéletes albérlet utáni keresésemet segítettétek. Ti vagytok a legjobbak, ha diákoknak való ingatlanról van szó!!!!

Didem (diák) (2017. 06. 14)

....köszönöm szépen, ha tudnál még lakásokat küldeni az nagyon jó lenne. Ha nem tudok dönteni, várnom kell Augusztusig, de úgy döntöttem, csak veled akarok lakást keresni, mert egy barátom nagyon elégedett volt veletek..... Nagyon köszönöm. Üdvözlettel

Mónika (2017. 07. 05)

Kedves tisztelettudó emberek, mindig mosolyognak jó a kedvük mindig.

Abigail Gokavi (diák) (2018. 08. 22)

Hello! A Student Housing irodának köszönhetően találtam egy lakótársat és egy albérletet is!