TulajdonosoknakNincs elég ideje a kiadó lakásával foglalkozni?
Már minden hirdetési oldalon próbálta kiadni, de nem sikerül?
Nem talál megfelelő bérlőt?
Gondot okoz az idegen nyelv használata?
 
Tapasztalataink szerint a lakástulajdonosok nagy része nem tud elég időt fordítani arra, hogy megfelelő bérlőt találjon magának, hiszen a legtöbb időt a családdal, a munkával és szabadidő tevékenységgel szeretnék tölteni. A Student Housing iroda segítségével nem kell ennyi időt és energiát fordítani a lakás kiadására, hiszen levesszük a terhet a válláról.
 
A hallgatók jelentős része minket keres meg elsősorban, közösen kiválasztjuk a számukra szimpatikus lakásokat, személyesen kivisszük Őket a lakásokhoz, valamint segítünk a fordításban és a bérleti szerződés lebonyolításában is. Mindemellett a beköltözés után felmerülő problémák és kérdések esetén is állunk rendelkezésére.
 
Röviden: hirdesse nálunk a lakását és a többit bízza ránk!
 
Éppen ezért a legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy Önnek megbízható, rugalmas és korrekt szolgáltatást nyújtsunk és segítsük Önt a megfelelő bérlő megtalálásában.
 
Amennyiben kiadó budapesti vagy pécsi lakást szeretne hirdetni honlapunkon, az ingatlan nyilvántartásba vétele, hirdetése, reklámozása, valamint a tanácsadás is ingyenesen történik. Megbízóinktól közvetítési díjat csak sikeres közvetítés esetén kérünk. Így nekünk is érdekünk a lakás minél gyorsabb kiadása, hogy a fenti költségek megtérüljenek.
 
Ha felkeltettük az érdeklődését, az alábbi gombra kattintva vegye fel a kapcsolatot velünk!
 
KIADÓ LAKÁSOM VAN. ÉRDEKEL AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS!